Tegning af diverse figurer

Sådan tilmelder du din 6. klasse

Hold øje med information og invitation fra dit lokale bibliotek om Smart Parat Svar. Du skal tilmelde dig hos biblioteket i din kommune.

Det er forskelligt fra kommune til kommune, hvordan det foregår. Mange bruger Aula, andre sender mails og andre igen har en platform for arrangementer, hvor det lægges ind. Kontakt jeres lokale bibliotek og hør, om de deltager, hvis du er i tvivl.

Hvad kræver det at deltage?

Det er gratis for jer at deltage. For at være med, skal klassen udvælge et hold på fem elever fra samme klasse, der stiller op som repræsentanter for klassen. Det er vigtigt, at de fem repræsenterer forskellige typer af viden, og at de kan arbejde sammen. Hvordan I vælger de fem holddeltagere er op til jer.

Det er et begrænset antal hold, der kan deltage, så jo før I beslutter jer, jo større chance er der for, at jeres klasse kommer med. Hver klasse kan kun deltage med ét hold.

Som lærer skal du indhente forældretilladelser til, at alle klassens elever må fotograferes og filmes i forbindelse med Smart Parat Svar-runderne.

Finalen bliver filmet og livestreamet, og muligvis kommer de forskellige TV2-regioner ud til de lokale og regionale runder og filmer. Så som deltagere skal I være indforstået med at blive filmet. Det vil sige, at lærerne skal have hentet tilladelser fra hele klassens forældre til, at børnene må filmes.

 

Hvis I går videre til den digitale landsfinale, er det jeres ansvar at sikre, at jeres teknik er i orden. I skal bruge en computer med et internetkabel, og I skal have en ekstern mikrofon, der når hen til holdet.

 

Læs mere om Reglerne for Smart Parat Svar quizzen